København, onsdag 28 februar

Efter en lang og spændende 2017 tour kommer Vestre endelig til København. Vi inviterer dig meget til den første destination i 2018 til #NLiUS popuptur på GAME Copenhagen.

Nordic Life in Urban Spaces er vores måde at vise, hvad vi anser for at være de vigtigste elementer i den nordiske urban livsstilsmodel med fokus på attraktive og tilgængelige offentlige steder, som alle kan bruge. #allemannsretten

Vores produkter er beregnet til at være katalysatorer for interaktion mellem mennesker, uanset social og kulturel baggrund – ordet demokratisk design er noget, vi lever for.

 

Velkommen til dere alle!

Team Vestre er glade for at kunne invitere landskabsarkitekter, arkitekter, bydesignere, planlæggere, ledere, udviklere, ingeniører og andre med interesse for det byggede miljø til en aften med faglig inspiration og hygge.

Kom og bliv inspireret af den verdensberømte grundlægger af den norske tegnestue Snøhetta, Kjetil Trædal Thorsen som blandt andet vil fortælle om projektet Times Square i New York. Lyt til livemusik af det norske sangtalent Hanne Mjøen. Vi byder på mad og drikke til alle.

Nordic Life in Urban Spaces afholdes i samarbejde med Danske Landskabsarkitekter, og DLs formand byder velkommen.

Arrangementet er gratis, men da pladsen er begrænset, er tilmelding nødvendig.

Tid: Den 28. februar kl. 18.00 – 23.00

Sted: GAME København, Enghavevej 82, 2450 København SV.

Kjetil Trædal Thorsen

Kjetil Trædal Thorsen, grundlægger af arkitektfirmaet Snøhetta, vil kommentere hvordan den nordiske og demokratiske kan udtrykkes gennem det skabte landskab og arkitektur. Kjetil har udvist arkitekturen med bygninger som Serpentine GalleryBibliotheca Alexandrina og operaen i Oslo. Virksomheden Snøhetta har opnået international anerkendelse og vinder regelmæssigt prestigefyldte opgaver. Vestre har været med Snøhetta på indretning af Times Square i et projekt, der har været i gang siden slutningen af 2000’erne.

Hanne Mjøen

Hanne Mjøen er et navn, der er begyndt at knytte til mange. Med sangudgivelser som «Future», «U» og «The City» har kunstneren fra Oppdal lyttet til nationalradio i 2017. Lige efter kunstnerens debut har den været tæt på højdepunkterne fra den unge sangskriver. Forestillinger på festivaler som Vill Vill Vest, Slottsfjell og Findings har sat jungeltelegrafen i gang, godt hjulpet af medier som British The Independent.

Coming up

New York

Stockholm

Oslo

Berlin

London