_DSC0439
1/10
_DSC0481
2/10
_DSC0477
3/10
_DSC0473
4/10
_DSC0456
5/10
_DSC0455
6/10
_DSC0451
7/10
_DSC0449
8/10
_DSC0437
9/10
_DSC0485
10/10

Kunsthaus Graz

Om prosjektet

Den tidligere utilgjengelige forgården til Kunsthaus Graz ble midlertidig designet for å øke verdien som en offentlig åpen plass og bedre integrere den i bymiljøet. Prosjektet trekker først og fremst oppmerksomheten til de nye inngangene på Lendkai og gir nye muligheter for besøkende. Konseptet for den midlertidige utstillingssonen ble utviklet av landsskapsarkitektkontoret Topotek 1 Berlin, og termoplastiske gulvmarkeringer løper radielt fra fortauet til en inngang hver. Det er utplassert diverse Bymøbler fra Vestre – 11 benker, 3 søppelkasser, 4 sykkelstativ, 2 askebegere – som kan brukes av publikum i løpet av installasjonstiden. Med fokus på moderne design ønsker Kunsthaus også å bidra aktivt til Graz som en UNESCO City of Design

Produkter brukt i dette prosjektet

Kart