_DSC0439
1/10
_DSC0481
2/10
_DSC0477
3/10
_DSC0473
4/10
_DSC0456
5/10
_DSC0455
6/10
_DSC0451
7/10
_DSC0449
8/10
_DSC0437
9/10
_DSC0485
10/10

Kunsthaus Graz

Om projektet

Den tidigare otillgängliga gårdsplatsen på Kunsthaus Graz var tillfälligt utformad för att öka värdet på ett offentligt öppet utrymme och bättre integrera det i stadsmiljön. Projektet tar i första hand uppmärksamhet på de nya ingångarna till Lendkai och erbjuder nya möjligheter till besökare. Konceptet för den tillfälliga utställningszonen utvecklades av Landskapsarkitektkontoret Topotek 1 Berlin, och termoplastiska golvmarkeringar löper radiellt från trottoaren till en ingång varje. Olika möbler har installerats från Vestre – 11 bänkar, 3 pappersburkar, 4 cykelställ, 2 askkoppar – som kan användas av publiken under installationstiden. Med fokus på modern design vill Kunsthaus också aktivt bidra till Graz som UNESCO City of Design.

Produkter som har använts i detta projekt

Lista